GrooveWasher G2 Record Cleaning Fluid Kit

Artikelnummer: 20033
Vorige Artikel 3 van 27 Volgende
€ 19,95 (inclusief btw)

G2 Record Cleaning Fluid Kit - 59 ml  flesje (flacon met verstuiver) & 118 ml navulverpakking (flacon met spuitdop).

De G2 Record Cleaning Fluid Kit bevat:

  • Een 59 ml flacon G2 Record Cleaning Fluid, met verstuiver.
  • Een 118 ml navulverpakking G2 Record Cleaning Fluid met spuitdop. Gebruik deze om de 59 ml. flacon met verstuiver opnieuw te vullen. In totaal 900+ sprays in deze kit.
  • Een geschuimd afdekplaatje voor het platenlabel. Gebruik deze om het label van de plaat mee af te dekken.

OPMERKING: deze kit bevat alleen G2 Record Cleaning Fluid en het label-afdekplaatje. Koop deze kit als u een GrooveWasher Record Cleaning Kit heeft. Zie de andere productvermeldingen voor de GrooveWasher Walnut Record Cleaning Kit, SC1 Stylus Cleaning Kit en andere essentiële accessoires voor het onderhoud van uw platen.

De foto van de Splash Record Cleaning Mat dient slechts ter illustratie. Deze Kit wordt zonder Splash Record Cleaning Mat geleverd.

G2 Record Cleaning Fluid-Science

De GrooveWasher G2 Record Cleaning Fluid is het resultaat van jarenlang onderzoek en testen. De selectie van de ingrediënten werd geleid door de formules van de vloeistoffen van de D-serie uit de jaren 70. G2 Fluid is ontworpen voor een maximale reinigingseffectiviteit van het kwetsbare vinyloppervlak en de microgroef, zonder dat het nodig is om te spoelen. Antistatische werking bij contact. Eerlijke reiniging om het eerlijke geluid van de opname tot zijn recht te laten komen.

Ontworpen en gemaakt door GrooveWasher in North Kansas City, MO, VS.

De klant vertelt

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#342D6A show=yes view=slider amount=6 width=auto width_amount=280px height=230px interval=5000 language=1 inline=0]

© 2015 - 2023 Walvis Products | sitemap | rss