Hartelijk welkom in de webwinkel van Walvis Products B.V. !

Walvis Products is gevestigd in Wommels (Friesland). Desgewenst kunt u uw bestelling ook bij ons afhalen. Wel vragen we u om afhaalbestellingen vooraf in de webshop af te rekenen; we nemen geen contante betalingen aan en pinnen is bij ons niet mogelijk. Hartelijk dank voor uw begrip!

Uw vragen beantwoorden we op werkdagen direct telefonisch via het nummer +31(0)517-392340 en/of via e-mail via info@walvisproducts.net

De voordelen van bestellen via onze webwinkel:

 • Scherpe internetprijzen en toch ouderwetse persoonlijke service.
 • Levering aan zowel bedrijven als particulieren.
 • Uw bestelling wordt dezelfde dag verzonden (mits op werkdagen vóór 12.00 uur besteld).
 • 24-uurs levering in zowel Nederland als België. De transittijden voor andere landen zijn langer.
 • Medewerkers die uw eventuele vragen snel en met kennis van zaken beantwoorden.
 • Geen spam, geen registratie en geen gesol met uw privacy.
 • Altijd een duidelijke factuur met BTW specificatie.
 • Onze artikelen zijn altijd nieuw en van gegarandeerd professionele kwaliteit.
 • Is er toch een keer (transport)schade of sprake van een niet-conforme levering, dan lossen we dat zo mogelijk nog dezelfde (werk)dag met u op.         
 • U kunt van bijna al onze producten ieder door u gewenst aantal bestellen.
 • Bij ons kunt u kiezen voor betalen met o.a. iDeal, Bancontact, Belfius, KBC/CBC, SofortBanking, PayPal, Creditcard, Apple Pay, Przelewy24 of achteraf op factuur*.
 • Automatische BTW verlegging voor buitenlandse zakelijke afnemers (meer informatie vindt u in de footer van onze website onder betalen & bezorgen).

Verzending en verzendkosten:

Gratis verzending binnen Nederland, België en Duitsland vanaf €250,-.
Voor alle andere EU landen geldt een vast bedrag ongeacht ordergrootte.


De verzendkosten per land vindt u hieronder:

LandLandcodeVerzendkosten% inbegrepen BTW
    
BelgiëBE €                    9,9521%
BulgarijeBG €                  29,9520%
Cyprus (Zuid)CY €                  29,9519%
DenemarkenDK €                  14,9525%
DuitslandDE €                    9,9519%
EstlandEE €                  29,9520%
FinlandFI €                  19,9524%
FrankrijkFR €                  14,9520%
GriekenlandEL €                  29,9524%
HongarijeHU €                  22,9527%
IerlandIE €                  19,9523%
ItaliëIT €                  14,9522%
KroatiëHR €                  29,9525%
LetlandLV €                  29,9521%
LitouwenLT €                  29,9521%
LuxemburgLU €                  14,9517%
MaltaMT €                  34,9518%
NederlandNL €                    7,9521%
OostenrijkAT €                  14,9520%
PolenPL €                  19,9523%
PortugalPT €                  19,9523%
RoemeniëRO €                  29,9519%
SloveniëSI €                  24,9522%
Slowakije SK €                  19,9520%
SpanjeES €                  19,9521%
Tsjechië CZ €                  17,9521%
ZwedenSE €                  22,9525%

 

Walvis verzendt uitsluitend binnen de EU, we kunnen helaas geen uitzonderingen maken.

Voor 12.00 uur via onze webwinkel geplaatste bestellingen worden dezelfde werkdag verzonden. Incidenteel is een artikel niet voorradig en geldt er een levertijd van enkele dagen. In een dergelijk geval wordt u hierover direct per e-mail geïnformeerd.

We verzenden uw bestellingen met de betrouwbare service van PostNL.

Om een zo correct mogelijke levering te kunnen garanderen vragen we u om als bezorgadres een adres op te geven waar overdag iemand aanwezig is. Wat ons betreft mag dat ook op uw werk of bijvoorbeeld bij uw buren zijn.

Mocht u behoefte hebben aan expresse diensten of een andere leveringswijze, neemt u dan s.v.p. even telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Prijzen & BTW:

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Dat geldt vanzelfsprekend ook voor de genoemde verzendkosten. Per 1 juli 2021 berekenen wij onze prijzen volgens de Unieregeling. Dit betekent dat Walvis Products het BTW tarief rekent dat van kracht is in het land waar u woont en via de Nederlandse belastingdienst de BTW afdraagt aan de belastingdienst van uw land. Afhankelijk van het land waarin u woont kunt u dus een hoger of een lager BTW tarief in rekening gebracht krijgen dan wat u gewend was. De prijzen van de producten in onze webshop staan standaard ingesteld op 21% BTW. Pas tijdens het bestelproces (bij het invullen van uw adresgegevens) verschijnt het BTW tarief van uw land.

Betalen:

Bij ons kunt u tijdens het afronden van uw bestelling kiezen uit verschillende betalingsmogelijkheden. U kunt kiezen voor betaling met iDeal, Bancontact, SofortBanking/DIRECTebanking, Belfius, KBC/CBC, Creditcard, Apple Pay, PayPal, Przelewy24 of achteraf op factuur. Voorzover u kiest voor betaling achteraf op factuur behouden wij ons in incidentele gevallen het recht voor om toch vooruitbetaling van u te verlangen. Mocht u het daar niet mee eens zijn, dan heeft u alsnog het recht om uw bestelling te annuleren.

Retourneren:

Walvis Products respecteert de wetgeving volledig. In het kort heeft u een periode van 14 dagen na levering van uw bestelling als wettelijke bedenktijd om uw bestelling (zonder opgave van redenen) te herroepen en een periode van 14 dagen om de bestelling aan ons te retourneren. Wel betaalt u bij ons zelf de kosten voor het retoursturen. Desgewenst kunt u gebruikmaken van ons herroepingsformulier. Dit is overigens niet verplicht, u kunt bijvoorbeeld ook per e-mail aangeven dat u van uw retourrecht/uw recht op herroeping gebruik wilt maken. Meer gedetailleerde informatie over retourneren en ons herroepingsformulier vindt u in de footer van onze website onder het kopje Klantenservice.

Het gebruik van onze website:

Alle teksten en afbeeldingen op onze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is niet toegestaan om zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming deze teksten en afbeeldingen te publiceren en/of te verveelvoudigen.

Onze website is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten en bezoekers. Wij hebben de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Desondanks kunnen wij geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de website en zijn niet aansprakelijk voor het gebruik van deze informatie of voor gevolgen van het gebruik daarvan.

Internationaal:

Walvis Products verzendt naar alle landen binnen de EU. Wij zijn niet in staat om te verzenden naar gebieden in de EU die aangemerkt worden als uitzonderingsgebieden. Deze gebieden zijn: Aland (Finland), de Canarische Eilanden (Spanje), de Franse overzeese departementen Guadeloupe, Frans Guyana, Martinique, Mayotte en Réunion en Berg Athos (Griekenland).

Meer gedetailleerde informatie over betalen, bezorgen, retourneren, het indienen van een klacht, onze algemene voorwaarden en onze privacyverklaring vindt u in de footer van deze website onder het kopje Klantenservice.

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden ? Neemt u dan even contact met ons op !

De klant vertelt

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#342D6A show=yes view=slider amount=6 width=auto width_amount=280px height=230px interval=5000 language=1 inline=0]

© 2015 - 2024 Walvis Products | sitemap | rss