GrooveWasher SC1 Stylus Cleaning Kit (naaldreiniger)

Artikelnummer: 20034
Artikel 1 van 47
€ 21,95 (inclusief btw)

Zelfs als je je platen regelmatig schoonmaakt kunnen stof, pluisjes en vet zich aan je stylus ophopen. De naald verzamelt al het resterende vuil dat zich op de grammofoonplaat bevindt en blijft hier aan kleven. Ook nieuwe platen zijn meestal vervuild met olie-achtig residu dat na het persen op de plaat achtergebleven is.

Het Amerikaanse high-end merk GrooveWasher biedt hier met de SC1 Stylus Cleaning Kit de ultieme oplossing voor. Deze set bevat een kwalitatief hoogwaardige naaldborstel met een ergonomisch vormgegeven (gebogen) handvat en afgeschuinde uiterst fijne nylon borstelharen alsmede de veelgeprezen GrooveWasher SC1 Stylus Cleaning Fluid (flesje à 15 ml.). Deze vloeistof bevat geen isopropylalcohol en reinigt veilig en uiterst effectief zodat schade aan de naald en de cantilever voorkomen wordt. De GrooveWasher naaldborstel kan zowel nat als droog gebruikt worden. Gebruik het borsteltje droog voorafgaand aan het afspelen van iedere plaat en reinig regelmatig nat om de stylus grondig schoon te houden. De SC1 Stylus Cleaning Fluid lost het vuil op en de SC1 Stylus Cleaning Brush verwijdert het.

Compleet met een duidelijke (Engelstalige) gebruiksaanwijzing.

Let op: altijd buiten bereik van kinderen bewaren.

De klant vertelt

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#342D6A show=yes view=slider amount=6 width=auto width_amount=280px height=230px interval=5000 language=1 inline=0]

© 2015 - 2024 Walvis Products | sitemap | rss