GrooveWasher Walnut Record Cleaning Kit

Artikelnummer: 20035
Artikel 17 van 76
€ 49,95 (inclusief btw)

De GrooveWasher Walnut Record Cleaning Kit bevat:

  • Massief gefreesde houder van Amerikaans walnoot hout met een waterdichte afwerking in olie-polyurethaan. Met de hand geschuurd en afgewerkt door hout-ambachtslieden. Je voelt de houtnerf! Deze houder blijft decennialang mooi.
  • Vervangbare Black Terry microvezel reinigingspad, met klittenband op de perspex basis om de pad aan de houder te bevestigen. Gemakkelijk te verwijderen voor reiniging of vervanging.
  • G2 platen reinigingsvloeistof in 118 ml fles met verstuiver.
  • Geschuimd afdekplaatje voor het platenlabel.

Met grafisch weergegeven gebruikershandleiding op de verpakking.

G2 Record Cleaning Fluid-Science

De GrooveWasher G2 Record Cleaning Fluid is het resultaat van jarenlang onderzoek en testen. De selectie van de ingrediënten werd geleid door de formules van de vloeistoffen van de D-serie uit de jaren 70. G2 Fluid is ontworpen voor een maximale reinigingseffectiviteit van het kwetsbare vinyloppervlak en de microgroef, zonder dat het nodig is om te spoelen. Antistatische werking bij contact. Eerlijke reiniging om het eerlijke geluid van de opname tot zijn recht te laten komen.

Massief walnotenhouten houderdesign

De GrooveWasher walnotenhouten handgreep is gefreesd uit een enkel stuk Midwest American Black Walnut en met de hand afgewerkt door hout-ambachtslieden met waterdichte olie polyurethaan in de GrooveWasher fabriek in North Kansas City, Missouri, VS.

GrooveWasher heeft de vorm zo ontworpen dat deze gemakkelijk vast te pakken is tijdens het schoonmaken van uw platen. Het klittenband is aan de onderkant van de handgreep bevestigd om de vervangbare reinigingspad vast te zetten.

Reinigingspad Design & Science

De vervangbare microvezel-reinigingspad van GrooveWasher is voorzien van een superabsorberende, gespleten microvezelbedekking in zwart. De vezel is uiterst effectief in het verwijderen van de verontreinigde G2-vloeistof uit de microgroef van de plaat. Door het ontwerp met het onzichtbare klittenband aan de achterkant van de reinigingspad kan de pad eenvoudig van de walnoten houder verwijderd worden en vervolgens gewassen of vervangen. De pads worden door de textielkunstenaars in North Kansas City nog altijd met de hand gemaakt.

Ontworpen en met de hand gemaakt door GrooveWasher in North Kansas City, MO, VS.

De klant vertelt

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#342D6A show=yes view=slider amount=6 width=auto width_amount=280px height=230px interval=5000 language=1 inline=0]

© 2015 - 2024 Walvis Products | sitemap | rss