Schoon schoner schoonst - Walvis is goed voor de gezondheid!

Natuurlijk zijn we allemaal hartstikke schoon, dat hebben we wel geleerd van die vermaledijde coronacrisis. Toch vergeten we nog wel eens wat. Wist je dat onze computers, toetsenborden en mobieltjes de plekken zijn waar de meeste viezigheid en bacteriën huizen?

Tuurlijk moeten we onze leefomgeving niet volledig steriel proberen te maken, bacteriën en virussen waren er altijd al en ze zullen altijd blijven. Maar juist die dingen die we de hele dag door aanraken en die we zo makkelijk met elkaar delen zijn voorname verblijfplaatsen voor (poep)bacteriën zoals E-coli en Salmonella.

Niets mis met dat thuiswerken toch? Kunnen we tussen het werk door tenminste even de kipfilet snijden en daarna weer met goede moed verder met het computerwerk.

Nog zo veel te doen; dan toch dat broodje maar even boven het toetsenbord nuttigen. Multitasking kennen we tenslotte allemaal.

Het is dus nog niet zo’n vreemd idee om je toetsenbord, je beeldscherm en je telefoon regelmatig te reinigen. Schud eerst eens met je toetsenbord. Koppel het ding af van de stroom, houd het na het schudden op z’n kop en geef een paar beschaafde tikken op de onderkant. Wel boven de prullenbak; anders verplaats je het vuil alleen maar. Gebruik onze Beco carbonpenseel: strijk hiermee tussen de toetsen om het vuil los te maken en schud het vuil er nogmaals uit. Nog steeds niet helemaal schoon? Bestel gewoon een spuitbus Walvis perslucht! Klaar? Veeg nu je toetsenbord schoon met een vochtig Walvis kunststof-reinigingsdoekje, dat heeft een antibacteriële werking. Ook je beeldscherm, je muis en je touchpad niet vergeten: even afnemen met onze Walvis vochtige beeldschermreinigingsdoekjes. Alles wordt door ons tenslotte regelmatig aangehoest en is vaak bedolven met onze akelige kleine kuchschotjes. Zie je alles weer wat scherper? Denk dan ook nog even aan je telefoontoestel, dat kan ook wel een klein beurtje met precies diezelfde doekjes gebruiken! Liever geen wegwerpdoekjes gebruiken? Bij Walvis hebben we ook handige 250 ml. sprayflacons met kunststofreinigingsvloeistof en beeldschermreinigingsvloeistof. Zoek je daar een echt goede microvezeldoek bij? Ook daar voorziet Walvis in!

19000

Ben je overtuigd? Je kunt tijdelijk ongekend voordelig kennismaken met het grote WalvisSchoon Voordeelpakket: alles wat je nodig hebt in één complete set voor een nog nooit vertoonde Walvis-vriendenprijs!

Werk je veel met je computer? Voorkom RSI! RSI (Repetitive Strain Injury)  is een verzamelnaam voor spier- en gewrichtsklachten aan handen, polsen,  schouders, armen en/of nek. Een RSI gerelateerde blessure ontstaat door een steeds maar repeterende beweging waardoor er sprake is van continue spierspanning. RSI-klachten zijn meestal te voorkomen door te zorgen voor een afwisselende houding, door regelmatig even te pauzeren en te bewegen, oefeningen te doen, stress te vermijden en last but not least, goede ergonomische hulpmiddelen te gebruiken. Walvis levert kwalitatief hoogwaardige hulpmiddelen zoals een toetsenbordsteun, een polssteun en een kleine handige polssteun voor onderweg. Koop nu extra voordelig het grote WalvisSchoon Ergonomievoordeelpakket: identiek aan het WalvisSchoon Voordeelpakket, maar aangevuld met maar liefst 3 topkwaliteit ergonomische hulpmiddelen.

Sorteer op
 • -45%

  Het Grote WalvisSchoon Voordeelpakket
  Het Grote WalvisSchoon Voordeelpakket
  € 23,20 € 12,75
 • -45%

  Het Grote WalvisSchoon & Ergonomisch Voordeelpakket
  Het Grote WalvisSchoon & Ergonomisch Voordeelpakket
  € 42,60 € 23,50
 • Walvis Products 400ml. airduster - perslucht (aerosol)
  Walvis Products 400ml. airduster - perslucht (aerosol)
  € 5,90
 • Walvis Products Keyboard Wrist Pad (toestenbord-polssteun), kleur: zwart
  Walvis Products Keyboard Wrist Pad (toestenbord-polssteun), kleur: zwart
  € 8,95

De klant vertelt

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#342D6A show=yes view=slider amount=6 width=auto width_amount=280px height=230px interval=5000 language=1 inline=0]

© 2015 - 2023 Walvis Products | sitemap | rss