NEW!

Record Pro Grammofoonplaten-wasmachine (startpakket)

Artikelnummer: 10598
Artikel 1 van 77
€ 49,95 (inclusief btw)

De Record Pro platen-wasmachine (draaien met de hand - geen automatische afzuiging) is in z'n prijsklasse eigenlijk de meest complete en meest degelijke platenwasser die tegenwoordig op de markt verkrijgbaar is. Het apparaat is uiterst eenvoudig en prettig in gebruik. Met deze Vinyl Record Washer maak je ook sterk vervuilde platen snel weer brandschoon en antistatisch.  

Het betreft hier een complete set - de leveringsomvang bestaat uit een afsluitbaar platenbad met 2 uitneembare velours reinigingsborstels, 2 uitneembare grammofoonplaten-rolgeleiders (hiermee stel je het apparaat in voor LP's, Mini-LP's of voor Singles), een afdruip/droogrekje voor 10 grammofoonplaten, 2 flessen à elk 150 ml. Record Pro reinigingsconcentraat, een zware kwaliteit wasbare microvezeldoek van ca. 35 x 40 cm., een universeel grammofoonplatendoekje en een duidelijke engelstalige gebruiksaanwijzing.

Je voegt zelf (gedestilleerd) water toe of werkt met een reinigingsmiddel op alcoholbasis.

De machine is geschikt voor alle bekende reinigingsvloeistoffen op alcoholbasis zoals bijvoorbeeld WalvisWater©, QS of Knosti Disco-Antistat maar ook reinigingsconcentraat dat niet op alcohol gebaseerd is (bijvoorbeeld Winyl Pro-Clean 6 of Knosti Disco-Antistat Ultraclean). Let op: een platen-reinigingsmiddel dat op alcohol gebaseerd is kan niet in combinatie met oude 78 toeren platen gebruikt worden. Deze zijn van bakeliet gemaakt en dat materiaal is niet bestand tegen alcohol.

De Record Pro Vinyl Record Washer onderscheidt zich in deze prijsklasse vooral door het moderne en meer functionele ontwerp. Het product werkt niet met labelklemmen (één van de grote ergernissen van veel Knosti gebruikers), de velours borstels zijn uiterst effectief en laten zich wel makkelijk uitnemen en weer schoonmaken en, ook niet onbelangrijk: de vormgeving van het bassin maakt dat er een stuk efficienter met de reinigingsvloeistof omgegaan kan worden. 

Dit is kortom een uitstekende platenwasser die iedere frutsel waar eigenlijk niemand op zit te wachten ook gewoon niet heeft, maar door het slimme en degelijke ontwerp wel heel veel gebruiksgemak biedt. Ook het deksel waarmee het wasbassin afgesloten kan worden is daar een goed voorbeeld van.

Buiten bereik van kinderen bewaren.

De klant vertelt

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#342D6A show=yes view=slider amount=6 width=auto width_amount=280px height=230px interval=5000 language=1 inline=0]

© 2015 - 2024 Walvis Products | sitemap | rss