Goka Protractor | Instelsjabloon voor Platenspeler Elementen (wit)

Artikelnummer: 10426
Artikel 24 van 47
€ 7,95 (inclusief btw)

Wit perspex instelsjabloon (cartridge alignment protractor) voor platenspeler-elementen, met spindelgat.
Productafmetingen: 211 x 50mm.

Voor een nauwkeurige uitlijning van platenspeler-elementen. Voorkomt onnodige slijtage en komt de afspeelkwaliteit ten goede. Nauwkeuriger dan (gratis) van het internet te downloaden sjablonen.

Gebruiksaanwijzing:

Monteer de cartridge in de headshell, maar niet te strak: laat de schroefjes enigszins los zodat u de cartridge nog steeds kunt verstellen. Plaats de protractor met het gat over de spindel van de draaitafel. Verplaats zowel de protractor als de draaitafelarm zodanig dat de naald zich precies boven punt "A" zoals aangegeven op de protractor bevindt totdat de zijkanten van de cartridge exact parallel zijn met de dwarslijnen op de protractor. Herhaal deze stappen op dezelfde manier boven punt "B" zoals aangegeven op de protractor. Zorg ervoor dat de stand boven punt "A" en punt "B" exact identiek is door de cartridge voorzichtig in de juiste positie te draaien. Draai vervolgens de schroefjes zodanig vast dat de cartridge stevig in de headshell bevestigd is.

Verpakking: per 10 stuks in verzenddoos.
Minimum bestelaantal: n.v.t. (u kunt dit artikel per stuk bestellen).

De klant vertelt

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#342D6A show=yes view=slider amount=6 width=auto width_amount=280px height=230px interval=5000 language=1 inline=0]

© 2015 - 2024 Walvis Products | sitemap | rss