Fles à 1 Liter WalvisWater© Record Cleaning Solution

Artikelnummer: 10021
Artikel 1 van 9
€ 11,50 (inclusief btw)

WalvisWater© is een krachtige en veilige reinigingsvloeistof op alcoholbasis voor grammofoonplaten. Dit platen-reinigingsmiddel van ons eigen merk is geschikt voor zowel handmatig gebruik (nat afnemen, inwerken met een borstel, spoelen) als voor gebruik met alle soorten platen-reinigingsmachines die met vloeistof werken. WalvisWater© heeft een antistatische werking en droogt snel zonder residu achter te laten. 

WalvisWater© is (mede vanwege het fantastische reinigingsresultaat) kwalitatief zeker net zo goed en misschien wel beter dan vergelijkbare producten van andere merken, maar veel voordeliger; omdat we WalvisWater© in grote hoeveelheden en daardoor met een prima prijs-kwaliteitverhouding veilig in Nederland kunnen (laten) produceren, is het 30 % tot 50 % voordeliger dan vergelijkbare producten.

WalvisWater© is niet geschikt voor (bakelieten) 78 toeren/10-inch platen. Dit middel is klaar voor gebruik - niet mengen met andere vloeistoffen. Kan meerdere malen gebruikt worden.

WalvisWater© is verkrijgbaar in flessen van 1 liter met schroef/spuitdop en jerrycans van 5 liter met schroefdop.

- Altijd buiten bereik van kinderen bewaren.
- Ontvlambaar.

Inhoud: 1 liter.

Verpakking: 12 stuks in verzenddoos.
Minimum bestelaantal: n.v.t. (u kunt dit artikel per stuk bestellen).

 

 

 

 

De klant vertelt

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#342D6A show=yes view=slider amount=6 width=auto width_amount=280px height=230px interval=5000 language=1 inline=0]

© 2015 - 2024 Walvis Products | sitemap | rss