Waterproof LP Label Protector

Artikelnummer: 10415
Vorige Artikel 14 van 69 Volgende
€ 22,50 (inclusief btw)

De Waterproof LP Label Protector bestaat uit twee zware van glashelder perspex gemaakte gegroefde afdekschalen met bijbehorende rubberen afdichtringen die zich door middel van de bijgeleverde kunststof schroef & moer met roestvrij-stalen schroefas volledig vacuüm laten sluiten en daarmee het label van een LP gegarandeerd volledig waterproof afdichten. De geklemde LP is vervolgens van beide zijden perfect met de schroef & moer (die dan desgewenst kunnen dienen als handgrepen) vast te houden, anders te benaderen of om (bijvoorbeeld met een bankschroef) ergens in te klemmen. Vervolgens kan de LP op iedere gewenste wijze behandeld worden, zonder het risico te lopen om het label van de plaat te beschadigen of nat te laten worden, hoe discutabel noodzakelijk ruw het bespeelbare deel van de plaat al dan niet behandeld wordt.  

In de praktijk handig om LP's handmatig te reinigen met middelen die misschien niet juist zijn, maar het doel rechtvaardigen: het spoelen met kraanwater (past u op met hard water), het ouderwetse sopje met borstel, het (uitsluitend noodzakelijk) gebruik van middelen met een hoog ethanol/alcohol percentage, het aanpakken van een detail op de oppervlakte van de plaat (aangekoekt/ingevreten vuil, te polijsten delen, smeltplekken) etc.

De leveringsomvang bestaat uit:

- Set à 2 perspex afdekschalen (Ø 120 mm.) met 2 bijbehorende rubberen afdichtringen.

- Set à 2 vervangende rubberen afdichtringen.

- Set à 2 non-woven spindelringen.

- Set kunststof ergonomisch gevormde schroef & moer met roestvrij-stalen spindelas.

De Waterproof LP Label Protector wordt geleverd in een mooi en afsluitbaar massief houten kistje - afmetingen: 150 x 150 x 105 mm.

Schaaldiameter: 120 mm.

Gewicht per set: 365 gram.

Verpakking: per stuk in verzenddoos.

Minimum bestelaantal: n.v.t. (u kunt dit artikel per stuk bestellen).​

De klant vertelt

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#342D6A show=yes view=slider amount=6 width=auto width_amount=280px height=230px interval=5000 language=1 inline=0]

© 2015 - 2023 Walvis Products | sitemap | rss