Winyl Record Cleaning Spray 250 ml.

Artikelnummer: 10097
Vorige Artikel 47 van 59 Volgende
€ 7,95 (inclusief btw)

Deze set bestaat uit een flacon van 250 ml. Winyl grammofoonplaten-reinigingsspray op alcoholbasis met een bijbehorende (wasbare) grammofoonplaten-reinigingsdoek.

Compleet met een duidelijke gebruiksaanwijzing in Engels, Duits, Frans en Spaans. Helaas is er nog geen Nederlandstalige gebruiksaanwijzing beschikbaar.

Winyl Record Cleaning Spray wordt in Spanje onder laboratoriumomstandigheden geproduceerd en laat geen residu achter op uw grammofoonplaten. Dit is een uiterst effectieve en kwalitatief hoogwaardige grammofoonplatenreiniger en is met name geschikt voor het handmatig reinigen van grammofoonplaten.

Samenstelling:

Bevat alcohol, biologisch afbreekbare ionogene oppervlakte-actieve stoffen, antistatische middelen en gedestilleerd water.

Attentie:

  • Altijd buiten bereik van kinderen bewaren.
  • Ontvlambaar.
  • In geval van inslikken onmiddellijk een arts raadplegen en verpakking of etiket tonen.


Nooit en te nimmer gebruiken voor het reinigen van 78 toeren platen (u weet wel, die mooie oude); deze zijn van bakeliet (ouderwets: "schellak") gemaakt en bakeliet is niet bestand tegen alcohol-oplossingen.

De klant vertelt

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#342D6A show=yes view=slider amount=6 width=auto width_amount=280px height=230px interval=5000 language=1 inline=0]

© 2015 - 2022 Walvis Products | sitemap | rss