Winyl Pro-Clean-6 Reinigingsconcentraat

Artikelnummer: 10096
Vorige Artikel 42 van 56 Volgende
€ 27,50 (inclusief btw)

Winyl Pro-Clean-6 is een platenreinigingsconcentraat, geschikt voor het maken van 6 liter platen-reinigingsvloeistof door het te mengen met gedestilleerd water. Het middel bevat geen alcohol, geen agressieve chemische componenten en geen bleekmiddelen.

Winyl Pro-Clean-6 is geschikt voor vinyl platen, schellak (bakelieten) platen, platen die uit styreen of acetaat geperst zijn en voor Edmon Diamond Discs.

Pro-Clean-6 is een uitstekend werkzame en ook uiterst veilige reiniger, gemaakt met behulp van 3 niet-ionogene actieve stoffen met een sterk reinigende en anti statische werking. 

Het concentraat lost volledig op in het zelf bij te voegen gedestilleerde water. Het middel is helder, kleurloos, geurloos en laat geen residu achter.

Dit middel is geschikt voor gebruik in combinatie met vacuüm-reinigingsmachines, “Knosti Type” (manuele) platenwasmachines, is geschikt voor ultrasone reiniging en is ook geschikt voor handmatig gebruik.

Winyl Pro-Clean-6 wordt in Spanje onder laboratoriumomstandigheden geproduceerd, is niet giftig, milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar.

Eén flacon van dit concentraat is voldoende voor het reinigen van honderden grammofoonplaten.

Dit product bestaat uit 1 flacon van 60 ml. Winyl concentraat. De mengverhouding met gedestilleerd water is dus 1 : 100. In elke verpakking worden twee doseerspuiten elk met een capaciteit van 6 ml. meegeleverd. Compleet met een duidelijke gebruiksaanwijzing in Engels, Duits, Frans en Spaans. Helaas is er nog geen Nederlandstalige gebruiksaanwijzing beschikbaar.

Dit product niet met leiding- en/of bronwater mengen. Gebruik voor een optimaal resultaat liever ook geen gedemineraliseerd water, maar gedestilleerd of desgewenst zelfs dubbel-gedestilleerd water.

Dit product buiten bereik van kinderen bewaren.

Lees vóór gebruik eerst de meegeleverde gebruiksaanwijzing.

De klant vertelt

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#342D6A show=yes view=slider amount=6 width=auto width_amount=280px height=230px interval=5000 language=1 inline=0]

© 2015 - 2023 Walvis Products | sitemap | rss