Milty Zerostat 3 Anti-Statisch Pistool

Artikelnummer: 10488
Vorige Artikel 39 van 56 Volgende
€ 79,50 (inclusief btw)

De Milty Zerostat 3 is bij juist gebruik een geweldig effectief wapen in de strijd tegen stof en statische lading .. Give it a shot !

Deze revolver is oorspronkelijk daadwerkelijk gemaakt voor het gebruik in combinatie met grammofoonplaten maar vindt ook toepassing in de fotografie (negatieven, dia's etcetera) en in laboratoria.

Hoe werkt het ?

Richt het pistool op het te behandelen object en houd het ca. 30 cm. verwijderd. Span de trekker dermate langzaam aan dat u het apparaat niet hoort klikken. Door deze beweging komt een krachtige stroom positief geladen ionen vrij. Laat nu in eenzelfde langzame beweging de trekker weer ontspannen. Doe dit weer dermate langzaam dat u het pistool niet hoort klikken. Door de trekker op deze wijze te ontspannen komt er een stroom aan negatief geladen ionen vrij. Bij juist gebruik is de anti-statisch te maken grammofoonplaat geheel ontdaan van iedere statische lading: het resultaat is verbluffend. In principe kunt u het pistool ook gebruiken om andere objecten te ontdoen van statische lading. Zorg er echter altijd voor dat deze objecten niet op netstroom of een accu aangesloten zijn.

Waarschuwingen:

- Altijd buiten bereik van kinderen bewaren.

- De mond nooit en te nimmer in aanraking laten komen met lichaamsdelen; wanneer de trekker gespannen of ontspannen wordt, krijgt u een serieuze electrische schok.

- Nooit en te nimmer gebruiken in de nabijheid van (licht) ontvlambare objecten of apparaten die zijn aangesloten op het electriciteitsnet of een accu/batterij.

Geen batterijen benodigd.

Gewicht: ca. 150 gram.

Afmetingen: ca. 160 x 120 x 25 mm.

Verpakking: per stuk in doos.
Minimum bestelaantal: n.v.t. (u kunt dit artikel per stuk bestellen).

 

 

De klant vertelt

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#342D6A show=yes view=slider amount=6 width=auto width_amount=280px height=230px interval=5000 language=1 inline=0]

© 2015 - 2023 Walvis Products | sitemap | rss