Tonar Nostatic II Draaitafelmat

Artikelnummer: 10484
Vorige Artikel 10 van 13 Volgende
€ 19,50 (inclusief btw)

Draaitafelmat van gemengd materiaal (menging van synthetisch vilt en koolstofvezels) van het merk Tonar (Tonar art. nr. 5312).
Diameter 295mm., dikte 2mm. met spindelgat. Vermindert statische lading doordat de koolstofvezels deze afvoeren middels geleiding naar de spindel en het plateau van de platenspeler. Deze mat kan direct op het platenspelerplateau gebruikt worden.

 

Gebruik van een draaitafelmat komt de kleur van het geluid van een platenspeler weliswaar vaak ten goede, maar houdt u rekening met het feit dat de naalddruk en de tractie van de naald door het gebruik van elke willekeurige draaitafelmat beinvloed kan worden.
We raden u aan om, als u een nieuwe draaitafelmat gaat gebruiken, de naalddruk en de tractie te controleren. Gebruik hiervoor een instelsjabloon (gratis van het internet te downloaden) of een instelmal en eventueel een naalddrukmeter.

 

Verpakking: per 10 stuks in verzenddoos.
Minimum bestelaantal: n.v.t. (u kunt dit artikel per stuk bestellen).

De klant vertelt

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#342D6A show=yes view=slider amount=6 width=auto width_amount=280px height=230px interval=5000 language=1 inline=0]

© 2015 - 2021 Walvis Products | sitemap | rss