-17%

Carbon Draaitafelmat

Artikelnummer: 10460
Vorige Artikel 10 van 21 Volgende
€ 59,50 € 49,50 (inclusief btw)

Een Koolstofvezel Draaitafelmat kan echt een uitkomst zijn: uiterst dun (ca. 1.5 mm.), zeer licht in gewicht (ca. 140 gram), extreem hard en met een stijfheid die groter is dan die van veel soorten metaal. Vanwege deze eigenschappen is een carbonvezelmat als geen andere draaitafelmat in staat om energie en daarmee ongewenste vibraties en resonantie af te voeren. Afspelen wordt accurater en de weergave wordt breder en meer helder. Bovendien heeft carbonvezel sterke antistatische eigenschappen. Vanwege de geringe dikte kan deze carbonvezelmat ook in combinatie met een andere draaitafelmat gebruikt worden worden (kurk - vilt - rubber - gemengde materialen). Onze carbonvezelmat is aan de bovenzijde bekleed met een uiterst dunne anti-slip viltlaag zodat een grammofoonplaat zich tijdens het afspelen maximaal met de mat verbindt.

Diameter 298 mm., dikte 1.5 mm., met spindelgat en met vilt-coating aan de bovenzijde.

Uit eigen import - top prijs/kwaliteitverhouding !
 

Gebruik van een draaitafelmat komt de kleur van het geluid van een platenspeler weliswaar vaak ten goede, maar houdt u rekening met het feit dat de naalddruk en de tractie van de naald door het gebruik van elke willekeurige draaitafelmat beinvloed kan worden.
We raden u aan om, als u een nieuwe draaitafelmat gaat gebruiken, de naalddruk en de tractie te controleren. Gebruik hiervoor een instelsjabloon (gratis van het internet te downloaden) of een instelmal en eventueel een naalddrukmeter.

Verpakking: per 10 stuks in verzenddoos.
Minimum bestelaantal: n.v.t. (u kunt dit artikel per stuk bestellen).

 

De klant vertelt

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#342D6A show=yes view=slider amount=6 width=auto width_amount=280px height=230px interval=5000 language=1 inline=0]

© 2015 - 2021 Walvis Products | sitemap | rss